miércoles, 6 de enero de 2010

Sol·licitut informes legalitat obres SALA MULTIUSOS

JOAN FERRER FLAQUER en qualitat de portaveu del grup municipal del Partit Popular de Capdepera, membre d’aquesta Corporació i en nom propi,

EXPOSA

De conformitat amb l’article 72.1 i 72.4, de la Llei 20/2006 de15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, el passat dia 14 d novembre de 2008 vaig fer las següents sol•licituds per escrit sense haver a dia d’avui rebut resposta, per tant li torno demanar lo mateix i espera’m rebre resposta ja que de lo contrari entendrem que no te la mes mínima voluntat de contestar-nos i per tant entendrem que podrem fer la sol•licitud a la fiscalia per investigar aquest tema que afecta d’una manera sospitosa amb el bon funcionament del Ajuntament, per tant li:


SOL•LÍCIT

• Informe de Secretaria exposant que les obres començades al mes d’octubre de 2008 i paralitzades per el Decret de Batlia nº 293 corresponents a la Sala Multiusos s’ha adaptaven o no al projecte aprovat i adjudicat, i al CONTRACTE ADMINISTRATIU PER OBRA signat, el passat tres d’abril de 2008, per el Sr. Batle BARTOMEU ALZINA SUREDA, per el Sr. Secretari d’aquest Ajuntament JULIAN GARCIA - SOTOCA OLIVA i per el representant de la UTE LLABRÉS FELIU MEDI AMBIENT, S.L. Y CONSTRUCCIONES, EXCAVACIONES Y ASFALTOS, S.A.
• Informe Jurídic exposant que les obres començades al mes d’octubre de 2008 i paralitzades per el Decret de Batlia nº 293 corresponents a la Sala Multiusos s’ha adaptaven o no al projecte aprovat i adjudicat, i al CONTRACTE ADMINISTRATIU PER OBRA signat, el passat tres d’abril de 2008, per el Sr. Batle BARTOMEU ALZINA SUREDA, per el Sr. Secretari d’aquest Ajuntament JULIAN GARCIA - SOTOCA OLIVA i per el representant de la UTE LLABRÉS FELIU MEDI AMBIENT, S.L. Y CONSTRUCCIONES, EXCAVACIONES Y ASFALTOS, S.A.
• Informe del arquitecte municipal exposant que les obres començades al mes d’octubre de 2008 i paralitzades per el Decret de Batlia nº 293 corresponents a la Sala Multiusos s’ha adaptaven o no al projecte aprovat i adjudicat, i al CONTRACTE ADMINISTRATIU PER OBRA signat, el passat tres d’abril de 2008, per el Sr. Batle BARTOMEU ALZINA SUREDA, per el Sr. Secretari d’aquest Ajuntament JULIAN GARCIA - SOTOCA OLIVA i per el representant de la UTE LLABRÉS FELIU MEDI AMBIENT, S.L. Y CONSTRUCCIONES, EXCAVACIONES Y ASFALTOS, S.A.
A Capdepera, a 21 de desembre de 2009.

El Portaveu

Sgt. JOAN FERRER FLAQUER
SR. BATLE DEL AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

No hay comentarios:

Publicar un comentario