martes, 26 de abril de 2011

Introducció al Programa Electoral al Ajuntament de Capdepera

El proper 22 de maig es la data fitxada per la celebració de les properes eleccions municipal i autonòmiques.

Per aquest motiu el Partit Popular de Capdepera presenta aquest programa electoral, que neix amb l’objectiu final d’aconseguir un futur millor per s tots els ciutadans del municipi de Capdepera, i per la elaboració d’aquest programa ens hem posat en contacte amb moltes persones, associacions i diferents grups socials als quals volem agrair la seva col•laboració i las seves diferents aportacions al projecte del Partit Popular.

Els populars de Capdepera tenim clar que nostra gestió serà molt important, tant a nivell econòmic com de manteniment.

Per això, en el Partit Popular, apostam per un programa que porti reformes en les polítiques, retalls en les despeses i rigor en l'exercici de la responsabilitat pública. Ja que sense això, dia a dia es malgasten els recursos, i tot per una incapacitat mínima d'organització.

Tu vols solucions als teus problemes quotidians, amb els que te trobes cada dia, que no són pocs. I en el Partit Popular Capdepera esteim disposats a donar-te’ls.

Amb la voluntat del ciutadans de Capdepera i amb el programa seriós i valent del Partit Popular, recuperarem de nou el camí de la modernitat. Les idees tenen conseqüències i les excel•lents idees i propostes del programa del nostre partit les tindran i molt positives per als ciutadans.

A partir del 22 de maig s’obrirà una nova pàgina en la història de Capdepera. La pàgina del canvi. Un canvi necessari, tranquil i positiu. Te puc garantir que a partir del 22 de maig, entre tots farem de nou a Capdepera símbol de prosperitat, progrés i dinamisme.


Joan Ferrer Flaquer
Candidat a Batle

No hay comentarios:

Publicar un comentario