viernes, 26 de agosto de 2011

Nota premsa reducció nombre de plenaris ordinaris




Partit Popular de Capdepera


Reducció dels nombres de Plenaris Ordinaris al Ajuntament de Capdepera

Al inici del nou curs polític al Ajuntament de Capdepera ens trobam que el nou equip de govern fa bo el refrany espanyol que diu:

DONDE DIJE DIGO, DIGO DIEGO

Per part del partit UCAP es una nova contradicció o una nova mentida ells mateixos, el que es clar es que el Ple Ordinari es el millor indret per fiscalitzar la feina del equip de govern, i des de el Partit Popular no entenem la postura de fer-ne nomes 6 plens ordinaris al any, a no esser que vulguin obscurir, cosa típica d’UCAP, la gestió del equip de govern. Aquest acord resta als ciutadans l’oportunitat d’escoltar el que fan els mandataris del Ajuntament.

El Batle com excusa diu que preparar un plenari ordinari es molta feina i que d’aquesta manera vol evitar plenaris buits de contingut, si això fos tal com diu ens demostra la seva nul•la capacitat de feina, i hem de recordar que l’actual govern ho formen 9 regidors i que hi ha regidors que només porten una sola area de gestió.

Tampoc acceptem que la celebració d’un plenari ordinari cada mes pugui causar un estrés als regidors, si de veritat pensen d’aquesta manera lo millor es que cerquin un altra feina.

Els regidors del Partit Popular hem votat en contra d’aquesta mesura ja que la trobam totalment desafortunada i incongruent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario